Zichttermijn, recht op annulering binnen 14 dagen na ontvangst

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. U heeft na annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Enkel de kosten voor de retourzending van u thuis naar LeatherTrends zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product ongebruikt met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan LeatherTrends geretourneerd worden.

U kunt ook contact met ons opnemen via info@paardenruitergoed.nl of  info@leathertrends.nl of via 06 27045322. Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen met de retourzending en eventueel aan alternatief artikel uitzoeken.

Kies hieronder het herroepingsformulier welke van toepassing is:

Herroepingsformulier PaardEnRuiterGoed

Herroepingsformulier LeatherTrends

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits wij de retourzending ook binnen deze 14 dagen in goede staat hebben ontvangen.

Indien slechts een deel van de aankopen wordt geretourneerd, worden er geen verzendkosten teruggestort. Indien er sprake is van een bestelling met gratis verzendkosten boven een bepaald orderbedrag (75,- Euro) dan is het mogelijk dat door het gedeeltelijk retourneren er géén sprake meer is van gratis verzendkosten. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht op het bedrag dat terug gestort wordt voor de geretourneerde artikelen.

Eventuele gratis artikelen die vanwege een kortingsaktie geleverd zijn bij een bestelling dienen ook geretourneerd te worden  bij annulering van de bestelling. Indien de gratis artikelen niet geretourneerd worden, kunnen er geen verzendkosten teruggestort worden en zullen de gratis artikelen worden verrekend met het nog terug te storten bedrag.